8 juni 2014
15:00

IFK Tumba

Referat: Västerhaninge IF - IFK Tumba

En betydligt roligare match än matchen igår. Bra inställning, bra attityd och många som visade stort hjärta. Västerhaninge skapar flera heta lägen i inledningen av matchen. I den 26:e minuten kommer Tumba upp på sin högerkant en underbar frispelning in i mitten, friläge och 0-1 till bortalaget. Åtta minuter senare Ümit får bollen centralt utmanar back lägger ut bollen till vänster döär kommer Erol och bredsidar bollen in i målvaktens vänstra hörn, snyggt och behärskat.

Andra halvlek nu kommer utdelningen lite retroaktikvt. I den 56:e Markus framspelad av Ümit rundar Tumba målvakten och rullar in ledningsmålet. Fem miuter senare, en lång boll från Niklas som Adam tar med sig löper ifrån backlinjen och lyfter in 3-1, ett typiskt Adam mål. 4-1 Markus i den 81:a pass av Adam . en vrickning över målvakten hur snyggt som helst. Man tror att matchen är avgjord men Tumba reducerar både i den 83:e och den 86:e så det känns lite spännande. Västerhaninge får en frispark i offensivt läge till höger. Kort sådan Ümit till Arkan som driver fram på höger kanten och skickar in ett stenhårt inlägg och där kommer Adam och springer in bollen via huvudet, riktigt, riktigt vackert.

Glädjande idag, framförallt det offensiva spelet som börjar sitta bättre och bättre. Dessutom attityden och kampviljan.